上一页|1|2|下一页
/2页

发表于2014-05-23

今日无聊上网睇下楼,睇左几个楼盘,觉得帕佳图世家好似几好甘,呢一带甘多新楼盘,交通同的配套大家都差唔多,我就懒得评论了。甘我中意呢度D乜?第一,均价6400一个方,算比较公道啦,对于我地D打工仔来讲,还系敢考虑一下的,如果以后还会降下价,打下折就更加好啦,可以观望一下。第二,系绿化,唔知效果图有无严重欺骗我感情呢,我睇效果图系觉得绿化同环境都几好的,而且隔离就系高尔夫,如果买到间靓房仲可以日日企出阳台望两眼个靓景,养眼啊。第三,就系我自己的情结,哈哈。。。因为我比较中意D小区稍微细小小,唔好甘大的,太大的话人会多同杂,而且本人系路痴,小区太大我会荡失路!!!至于呢个楼盘D户型,睇左户型图之后觉得,虽然唔算满意,但系都还算唔错甘啦。总的来讲,呢个楼盘可以考虑一下

查看更多精彩图片>>

那边的小区貌似小了一点。一下就走完了,绿化不够啊。

引用:房天下友(过客)在2014-05-23 13:15:43写道:
2楼

我睇资料见到绿化有成47%以上,个比列唔系算好高咩?我无去睇过,不过感觉绿化应该好好。

我都会荡失路!!!握个手先!!

引用:房天下友(过客)在2014-05-23 13:15:43写道:
2楼

引用:不轰烈如何做之最在2014-05-23 14:38:57写道:
3楼

我睇资料见到绿化有成47%以上,个比列唔系算好高咩?我无去睇过,不过感觉绿化应该好好。

那边的小区没完成的,里面配套一般般。

我留意这个盘好久了,感觉性价比不错。

发表于2014-05-24

可惜!使用年限到:2062年12月28日 50年还不到!

两面环路,日日吃尘都吃饱;海逸估计会好一点

引用:房天下友(过客)在2014-05-24 15:42:43写道:
8楼

两面环路,日日吃尘都吃饱;海逸估计会好一点

海逸不光两面环路,星汇与海逸间的路口还有规划立交,两面环路+立交,你懂的

江门边个小区会大到荡失路噶?

上一页|1|2|下一页
/2页